Reserveren

Verse burgers en salades

Vanaf 3 april 2012 profileert Polly Maggoo zich als hét eerste eetcafé in de omgeving van Tilburg met kwalitatief hoogstaande burgers op de kaart (één burger volledig vegetarisch).
Daarnaast wordt er alleen nog maar gewerkt met gezonde en eerlijke producten. Naast diverse burgers zijn er overheerlijke salades én uiteraard een flink biefstuk, zalm uit de oven of het bekende Polly’s potje te krijgen.

Alle burgers worden direct vers en huisgemaakt. Ze bestaan uit duurzame producten waarbij we zoveel mogelijk werken met goede, regionale leveranciers. De broodjes zijn speciaal voor ons vervaardigd door Theo Pastoor, De Echte Bakker uit Tilburg en worden dagelijks vers aangeleverd. Daarnaast werkt Polly Maggoo samen met Slagerij Van Olphen Viande Select uit Rijen. Het vlees is voor onze hamburgers ontwikkeld en samengesteld: de smaak, structuur, zelfs de dikte van de gehaktmolen, we hebben alles nauwkeurig gekozen. Een derde regionale partij is Bierbrouwerij de Koningshoeven. We gebruiken voor onze trapistenburger hun trappistenkaas en voor de saus La Trappe Quadrupel.

Gezond en eerlijk
De burgers worden gemaakt van eerlijk vlees. Dit houdt in dat dieren een goed leven hebben gehad. De runderen van de Australian Angus beef, hebben een vrije uitloop op de vlaktes van Noord-Australië en worden gevoerd met maïs waardoor het vlees een fijnere structuur krijgt en een vollere smaak. De maïskip van Hollandse bodem heeft door de maïsvoeding de bekende gele kleur. Al het vlees is bovendien vrij van antibiotica en voedingstoffen.

Bepaal je smaak
Met goede producten herintroduceert Polly Maggoo de smaak van de echte hamburger. Deze kun je van oorsprong namelijk geheel naar wens bestellen zoals bij een biefstuk. Doorbakken, rosé of rood. In de keuken met lavagrill wordt de vurige smaak die een hamburger hoort te hebben bereid. Overigens is het ook voor vega’s een feestje. Polly Maggoo heeft twee speciale, vegetarische burgers om je vingers bij af te likken.