Reserveren

Café algemeen

In 1980 begon Polly Maggoo als klein studentencafé waar je met ongeveer 150 personen kon borrelen. In de loop van de jaren is het uitgegroeid tot een multifunctioneel horecabedrijf waar je kunt lunchen, dineren, borrelen, stappen en terrassen. Ook onze gasten zijn gegroeid, van student tot oudeheer en van spontane borrelaar tot stamgast. Wat onmiskenbaar hetzelfde is gebleven is die typische ‘Polly sfeer’.

Polly is iedere dag open vanaf 11.00 uur. Met een heerlijke lunchkaart kun je de dag goed van start. Vanaf 17.00 uur gaat de avondkaart in en is ons burgercafé geopend. Je bent van een plaats verzekerd als je reserveert. U mag blijven tafelen tot in de kleine uurtjes, maar houd er rekening mee: de keuken gaat om 21.00 uur dicht.

Speciale avonden

Iedere woensdag verandert Polly vanaf 22.30 in een pianobar waar je nummers kunt aanvragen bij de Jongens Van Je Weet Wel! Zowel de avond als de jongens zijn al drie jaar een begrip in Tilburg.

Vrijdag- en zaterdagavond (en nacht natuurlijk) draaien de DJ’s van Polly Maggoo tophits. Kneiters van toen afgewisseld met hits van nu en aanvragen van jou. Kortom: op vrijdagen en zaterdagen zetten we de beruchte Polly stapavonden neer.